Політика конфіденційності

1. Загальні положення

Згідно Закону України від 01 червня 2010 року № 2297-VI «Про захист персональних даних» (надалі – «Закон») під персональними даними розуміють відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Згідно Політики конфіденційності в поняття "особистої інформації" входить інформація, або частина інформації, котра дозволяє Вас ідентифікувати. Як правило сюди входить ім’я та прізвище, псевдонім (нік), адреса електронної пошти та номер телефону, може також входити така інформація, як IP-адреса.

Агентство з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом послугами; в зв'язку з чим, Агентство прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту кожному користувачеві.

2. Використання та мета збору персональних даних.

Особиста інформація відвідувачів сайту, зібрана при реєстрації, переважно використовується для надання послуг у відповідності з Вашими потребами, в першу чергу для надання послуг або у договірних відносинах, а також для відповідей на Ваші запитання. Також ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію в поштових відправленнях та повідомленнях на умовах підписки. Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України.

Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

3. Надання доступу до інформації.

Надання доступу до особистої інформації іншим компаніям і приватним особам можливе лише за таких наступних обставин:

  • Має місце наявність дозволу Користувача. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації потрібна явна згода Користувача.
  • В випадках визначених чинним законодавством України, а також у випадках запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам.

4. Захист інформації.

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких ми зберігаємо особисті дані.

5. Зміна політики конфіденційності.

Користувач приймає умови цієї політики конфіденційності і враховує, що дана політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці.

З питань щодо політики конфіденційності (в т.ч. видалення персональних даних), Користувач може зв'язатися з нами використовуючи e-mail: info@magnat.mk.ua

Опубліковано 20.08.2022 року

Продається чарівний двоетажний загородний будинок, оточений природою поруч з лісом та річкою. Це ідеальне місце для тих, хто шукає спокій та комфорт вдалеку від міської метушні. Перший поверх вражає просторою кухнею-студією, затишною вітальнею та сучасним санвузлом. Другий поверх має три кімнати, дві з яких виходять на балкон і дарують чудовий вид на природу. Додатково, вас порадує сауна та просторний гараж. Будинок обладнаний сучасним опаленням та власною скважиною для водопостачання. Двір облаштований місцем для барбекю та парковкою для чотирьох автомобілів. Пропонується з меблями та технікою, готовий для життя. Цей дім - символ тепла і комфорту, який зробить ваше життя благополучним

Загальна площа: 200 м2; Площа земельної ділянки: 15 сот.; Вартість об'єкта: 55 000 $; Миколаївська область, Вітовський район
Детальніше

Сподобалась стаття?

Поділіться інформацією з друзями

Актуальні новини ринку нерухомості

2023-08-25

Центральний район Миколаєва: поєднання зручностей та можливостей

Вітальний промінь міста Миколаєва відбивається у його серці - Центральному районі. Розташований на північно-західному узбережжі, цей район об'єднує в собі багатий історичний спадок та сучасні зручності

2023-08-25

Підстави недійсності договору купівлі-продажу

Коли мова йде про укладання договору купівлі-продажу нерухомості, важливо розуміти, що існують деякі ситуації, які можуть зробити цю угоду недійсною

2023-08-25

Заводський район Миколаєва: пульсуюче життя

Заводський район - це жвавий калейдоскоп подій, де історія і сучасність переплітаються, а заводська міць зустрічається зі зручністю міського життя

2023-06-29

Переваги квартир та будинків, які потребують уваги

Як потенційний покупець нерухомості, ви маєте багато варіантів для вибору місця проживання. Для багатьох людей основне питання полягає в тому, чи краще купувати квартиру, чи будинок. Кожен з цих варіантів має свої переваги, які варто розглянути

2022-07-10

Поради покупцям квартир: вторинка чи новий житловий комплекс?

Квартири на первинному і вторинному ринку мають свої плюси й мінуси. Переваги та недоліки новобудов та старих будинків у подробицях

Цікаві пропозиції